Esküvői fotós Pécs | Esküvő fotózás Pécs

Esküvői fotósra lenne szükséged Pécs környékén?

Fontos megemlíteni, hogy az esküvőtök egyszeri és megismételhetetlen esemény az életetekben, ezért lényeges, hogy jól sikerüljenek az esküvői képeitek, és hogy számotokra megfelelő fotós válasszátok.

Lehet ez másként is?

Hát persze!

Te inkább maradsz egy helyi fotósnál vagy választasz egy neked stílusban megfelelő fotóst, aki a számodra leghangulatosabb esküvői képeket fogja nektek elkészíteni?

Előző
Következő
190415_165942-2
branch 3

3+1 ok,

amiért esküvői fotózásra a Birta Fotót érdemes választani

TAPASZTALAT

15+ éve foglalkozunk esküvőfotózással, több mint 400 esküvőn vettünk már részt.

SZAKÉRTELEM

Esküvői fotósként találkozások, érzések és a szeretet pillanatának rögzítését a hivatásomnak tartom. Ezért folyamatosan képzem magam, hogy a szakmában elérhető legmagasabb színvonalat és stílusban egyedi szolgáltatást tudjak nyújtani Nektek.

STÍLUS

Ha tetszenek a képeink, biztosan tudhatod, a ti esküvőitek hangulata is hasonló lesz!

branch 2

+1
A JÓ HÍR A VÉGÉRE:
NINCS KISZÁLLÁSI DÍJ!

016 car

Magyarország területén nem számítunk fel kiszállási díjat az esküvő fotózás díján felül egész napos (12 órás) esküvő esetén. Így Pécsre se!
Az esküvő fotózás nem helyhez kötött szakma. Nem szeretnénk, hogy bárki hátrányos helyzetbe kerüljön azért, mert vidéken él, vidékiek a szülei vagy messzebb talált ideális esküvő helyszínt.
Még egy jó hír! Mi is Pécsről származunk (így még szállásra se lesz szükségünk), de Bécstől Szegedig bárhol fotózunk esküvőt. Sőt, jártunk már Erdélyben, Angliában, Németországban és Ausztria más területein is már!
Meggyőztünk?

branch 2

Esküvői fotózás vélemények

error: Tetszik?! Kérd el!

Pin It on Pinterest