Keresés
Close this search box.

Esküvő fotózás Neszmély/ Neszmély esküvő / Rétespajta esküvő / Western esküvő

Keresed, hogy milyen hangulatú legyen az esküvőd? Ha körbenézel, rengeteg lehetőség közül tudsz választani, vadászhatsz ötletekért a neten, pintereset-en, facebook-on. Minden esküvő más és más. Mi az, amit te szeretnél? Hogyan képzeled el az esküvődet? Leginkább rólatok szóljon, amit ti szerettek, amilyenek vagytok és az a környezet, világ éledjen fel, amiben ti jól érzitek magatokat. Élmény legyen a nagy nap minden tekintetben. Így lesz örökké tartó emlék, amiről az esküvői fotók fogják elmesélni azt a történetet, ami rólatok szól, és aminek az esküvői dekoráció is a része.

Zsófi és Barni a neszmélyi Rétespajtában találták meg azt a hangulatot, amit kerestek. A hely adottságai hozták a western – country feelinget és valljuk be, illik hozzájuk. A Hilltop tetején mentünk fotózni, ahol egyszer csak megszólalt valami fentről. Az égbolton égszakadás, földindulás… mint egy hatlövetű. Rövid időn belül elkezdett esni az eső. Mit tegyünk? Csináljunk fotókat, mert ezt csak most tudjuk, igaz kicsit megázunk, viszont eredeti lesz a képen. Benne voltak a fiatalok és szaladtunk is az esőben. Megérte, mert jól sikerültek a képek és nekik is kaland volt. A fotózás után a pajtába visszatérve folytattuk az estét tánccal, zenével.

Esküvő fotózás helyszín: Rétespajta, Neszmély
Kreatív fotózás helyszín: Hilltop, Neszmély

Tetszik? Köszönjük, ha megosztod! 

Birta Endre - profi esküvő fotós

Birta Endre - profi esküvő fotós

15+ éve foglalkozom esküvőfotózással, több mint 400 esküvőn vettem már részt. Esküvői fotósként a szeretet pillanatának rögzítését a hivatásomnak tartom. Ezért folyamatosan képzem magam, hogy a szakmában elérhető legmagasabb színvonalat és stílusban egyedi szolgáltatást tudjak nyújtani Nektek.

Ilyen esküvő fotózást szeretnél?

Mi is emberek vagyunk, írj nekünk, kérdezz bátran!
error: Tetszik?! Kérd el!

Pin It on Pinterest