Esküvői csoportképek – Esküvő fotózás tippek

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email

Esküvői csoportképek – Lehetnek kreatívak is?
Akikkel együtt vagyunk az esküvőn, szeretnénk közös képeket. Kiket fogsz meghívni az esküvőre? Gondolom azokat, akiket szeretsz vagy szeretsz velük lenni. Ritka alkalom, amikor összejön a tágabb család és barátok is egy helyen. Amikor mindenki együtt van, akiket szeretünk. Amikor az esküvőn ott vannak a vendégek, mindenképp csináljatok közös képeket, persze akivel szeretnél. Miért? Mert esküvői fotós szemmel nézve, ez jóval több mint egy selfie.

Ezeket a képeket talán szívesen visszanézed 10-15 évvel az esküvő után, hogy visszaemlékezz kikkel voltál együtt. Ez egy jó dolog. Emlékszem mikor a mi esküvőnk volt, mennyire vártam, hogy lássak néhány képet, és mennyire örültem, mikor közös csoport képeket láttam a barátokkal és rokonokkal. Hihetetlen, de megdöbbentő érzés amikor a család olyan tagjaival készülnek képek, akiket már vagy 19 éve nem láttál. 

Nem mellesleg ez egy remek alkalom a gyerekfotók, és akár a generációs fotók elkészítésére is, amikor több, akár 4 generáció szerepel egy képen: menyasszony, anyuka, nagymama, dédmama. Egyszer volt, hogy 5 generációt sikerült lefotóznunk, ez nagyon nagy megtiszteltetés!

Ha a koszorúslányok összeöltöztek, akkor pedig külön kötelező a koszorúslány sorozat elkészítése. Persze a fiús vagányabb képek sem maradhatnak ki, lehet színes zoknis, szuperhősös vagy csak simán ‘Man in Black’ sorozatot készíteni.

A szertartás után például egy jó alkalom, hogy megcsináljátok a képeket. Ebben tud neked segíteni a ceremónia mester vagy vőfély, de ha nincs senki, akkor mi szívesen összeszervezzük az embereket, hogy mindenki ott legyen veletek.  Össze is írhatod, hogy kikkel szeretnél képeket. Ne maradjon ki senki. Utólag már nehéz lesz pótolni! Hidd el, neked lesz a legnagyobb öröm, amikor a képeket nézitek jóval az esküvő után.

Tetszik? Köszönjük, ha megosztod! 

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email
Birta Endre - profi esküvő fotós

Birta Endre - profi esküvő fotós

15+ éve foglalkozom esküvőfotózással, több mint 400 esküvőn vettem már részt. Esküvői fotósként a szeretet pillanatának rögzítését a hivatásomnak tartom. Ezért folyamatosan képzem magam, hogy a szakmában elérhető legmagasabb színvonalat és stílusban egyedi szolgáltatást tudjak nyújtani Nektek.

Ilyen esküvő fotózást szeretnél?

Mi is emberek vagyunk, írj nekünk, kérdezz bátran!

Pin It on Pinterest