Jegyesfotózás – London, Anglia

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on facebook
Share on pinterest
Share on email

Jegyesfotózás? És ha már amúgy is külföldön dolgoztok, miért ne készüljön egy fotósorozat rólatok külföldön? Így a jegyesfotózás vagy kreatív esküvői fotózás biztos, hogy emlékezetes marad.

Lívi és Tamás Londonban éltek, mikor eljött az ő nagy napjuk. Akkor irány London! Sok helyet bejártunk Londonban, ami igen látványos és hangulatos a jegyesfotó sorozathoz. Képek készültek a londoni metróban, Westminster, Tower Bridge, Canary Wharf helyszíneken. Minden nagyon színes, érdekes a városban. Érdemes körbe járni, mert amerre megy az ember, mindenhol van látnivaló. Nagy a mozgás, nyüzsgés az utcákon és a kávézókban is. Persze azért vannak helyek amik teljesen nyitottak és nagyon kevés turista fordul elő. Épp kifogtuk a jó időt, esővel nem találkoztunk.
Let’s take some awesome photos…

Tetszik? Köszönjük, ha megosztod! 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Birta Endre - profi esküvő fotós

Birta Endre - profi esküvő fotós

15+ éve foglalkozom esküvőfotózással, több mint 400 esküvőn vettem már részt. Esküvői fotósként a szeretet pillanatának rögzítését a hivatásomnak tartom. Ezért folyamatosan képzem magam, hogy a szakmában elérhető legmagasabb színvonalat és stílusban egyedi szolgáltatást tudjak nyújtani Nektek.

Ilyen esküvő fotózást szeretnél?

Mi is emberek vagyunk, írj nekünk, kérdezz bátran!

Pin It on Pinterest