Jegyesfotózás – London, Anglia

Jegyesfotózás? És ha már amúgy is külföldön dolgoztok, miért ne készüljön egy fotósorozat rólatok külföldön? Így a jegyesfotózás vagy kreatív esküvői fotózás biztos, hogy emlékezetes marad.

Lívi és Tamás Londonban éltek, mikor eljött az ő nagy napjuk. Akkor irány London! Sok helyet bejártunk Londonban, ami igen látványos és hangulatos a jegyesfotó sorozathoz. Képek készültek a londoni metróban, Westminster, Tower Bridge, Canary Wharf helyszíneken. Minden nagyon színes, érdekes a városban. Érdemes körbe járni, mert amerre megy az ember, mindenhol van látnivaló. Nagy a mozgás, nyüzsgés az utcákon és a kávézókban is. Persze azért vannak helyek amik teljesen nyitottak és nagyon kevés turista fordul elő. Épp kifogtuk a jó időt, esővel nem találkoztunk.
Let’s take some awesome photos…

Tetszik? Köszönjük, ha megosztod! 

Birta Endre - profi esküvő fotós

Birta Endre - profi esküvő fotós

15+ éve foglalkozom esküvőfotózással, több mint 400 esküvőn vettem már részt. Esküvői fotósként a szeretet pillanatának rögzítését a hivatásomnak tartom. Ezért folyamatosan képzem magam, hogy a szakmában elérhető legmagasabb színvonalat és stílusban egyedi szolgáltatást tudjak nyújtani Nektek.

Ilyen esküvő fotózást szeretnél?

Mi is emberek vagyunk, írj nekünk, kérdezz bátran!
error: Tetszik?! Kérd el!

Pin It on Pinterest