Keresés
Close this search box.

Esküvői trendek (2020)

Itt az új 2020-as évtized. Egy esküvői stílus fotózáson keresztül elhoztuk nektek, hogy milyen esküvői trendek irányadóak 2020-ban. Merítsetek inspirációt belőle a saját esküvőtökhöz!

Esküvői dekoráció trendek (2020)

Az év színe 2020: Klasszikus kék

„Valami régi, valami új, valami kölcsönkapott és valami kék„. Mindenki ismeri ezt az angolszász esküvői babonát. Szerencsénkre 2020-ban a Pantone a klasszikus kéket (Classic blue) választotta az év meghatározó színének, mely a békességet, nyugodtságot és a bizalmat szimbolizálja, így tökéletesen beleillik az esküvő miliőjébe. Használjátok bátran!
A fotókon a Bodza Virágműhely a dekorációkban inkább az anyagokban, gyertyákban, szalagokban próbálta visszahozni az év színét a klasszikus kéket, míg a virágokban inkább pasztell színeket használt, egy icipici világoskékkel. A képek magukért beszélnek.

Rendhagyó dekorációs elemek

Hogyan lehetne egy esküvői szertartás dekorációja más? Például a szertartást be lehet rendezni kis kertként, ahol a virágok körbe fogják a párt. Ez is a Bodza Virágműhely eddig máshol nem látott ötlete. A beltérben nem kell feltétlenül a főasztalra helyezni a virágokat; kerüljenek a földre a virágok, és akkor több hely marad a terítéknek és a gyertyáknak. Nyugodtan kíséretezzetek egyedi megoldásokkal! Meglátjátok megéri!

Vintage esküvői bútorok

A székek, asztalok rengeteget adnak az esküvő hangulatához. Érdemes ezt is figyelembe venni. Ezt a fotózást a Sátorkölcsönző vintage asztalai és antikolt infinity székei tettek még különlegesebbé.

Esküvői fotózás trendek 2020

Fotózás az esküvői dekorációban

Ha már az esküvő hangulata tényleg olyan, amilyet szeretnénk, ha már a dekoráció megálmodásával éjszakákat töltöttünk, érdemes kihasználni ezt. Birta Endre, profi esküvői fotós minden esküvői párnak javasolni szokta, hogy szánjanak időt arra, hogy az elkészült, feldíszített esküvői helyszínen készüljön pár portré róluk mielőtt a násznép feldúlja a dekorációt. A feldíszített, de még érintetlen esküvői vacsora helyszíne csodás képeknek adhat hátteret.

Történetmesélés – Dokumentarista képek

Az esküvő nem csak különálló képek sorozata, hanem a ti történetetek is. Birta Endre azt vallja, hogy az esküvő fotózáson készült képek azért tudnak különlegessé válni, mert a végén összeáll belőlük egy történet. Ezért érdemes olyan fotóst választani, aki odafigyel a történetetekre.

Fotózás szokatlan helyzetekben – Időjárás

Használjuk ki az esküvő időpont adta időjárási lehetőségeket, legyünk merészek! Az egyik legnagyobb tévhit az esküvői fotózással kapcsolatban, hogy csak verőfényes napsütésben lehet jó képeket készíteni. De mennyire, hogy nem! Csak gondolj bele, milyen csodás képek születhetnek esőben, hóban vagy akár ködben is. Bízz benne, hogy az Égiek a számotokra tökéletes esküvőt fogják összehozni!

Esküvői torta trendek 2020

A fotózásra a LipCake Factory csodás esküvői tortákkal, köztük egy igazán különleges geoda tortával és egy színátmenetes tortával is készült természetesen az év esküvői színéhez igazodva. Ennél egyedibb dizájnt keresve se találsz!

Menyasszonyi ruha trendek 2020

Az esküvői készülődős köntös kifejezetten trendi. Darcsi Orsolya köntösei remek kiegészítői lehetnek az esküvőre való ráhangolódásnak. Érdemes olyan köntöst választanod a nagy napodra, amit szívesen veszel fel más alkalomra is, legyen szó akár utazásról, nyaralásról.
Bálint Sára menyasszonyi ruha kollekciói a vintage csipke újragondolásán, az újrahasznosíthatóságon és környezettudatosságon alapszik, mindemellett valódi érzelmeket tükröz. Ez a ruha a Bálint Sára Bridalwear legújabb Voyage kollekciójából való, melyben a természetesség mellett megjelennek a geometrikusabb vonalak is.
Koszorúslányaid is meglepheted egy gyönyörű strasszokkal díszített Darcsi Orsolya ruhával, vagy esetleg Te magad is felvehetsz bátran kéket pl. menyecske ruhának is! Íly módon is belecsempészheted az esküvődbe a “valami kék”-et.

A cikket írta: Birta-Móricz Zsuzsa
Esküvői fotós: Birta Endre – Facebook: Birta Photography – wedding, lifestyle
Esküvői videó:  Hirling Péter – Motion Moments Productions – @motionmomentsproductions
Esküvői dekoráció: Bodza Virágműhely – Katona Erzsébet
Menyasszonyi ruha: Balint Sara Bridalwear
Estélyi ruha, esküvői készülődős köntös: Darcsi Orsolya
Esküvői frizura: : Danó Renáta – Danó Renáta Hair Stylist
Esküvői smink: Dömsödi Orsolya – Dömsödi Orsolya Make Up Artist – @orsolyadomsodimakeup
Esküvői torta: Keléné Lipka Tímea – LipCake Factory tortaműhely – @lipcakefactory
Esküvői meghívó: Gitta grafika – @gittagrafika
Bútor: Sátorkölcsönző – @satorkolcsonzo
Modellek:  Danó Renáta, Pállai Jenny, Péli Máté
Fotózás helyszín: Rókusfalvy Birtok

Tetszik? Köszönjük, ha megosztod! 

Birta Endre - profi esküvő fotós

Birta Endre - profi esküvő fotós

15+ éve foglalkozom esküvőfotózással, több mint 400 esküvőn vettem már részt. Esküvői fotósként a szeretet pillanatának rögzítését a hivatásomnak tartom. Ezért folyamatosan képzem magam, hogy a szakmában elérhető legmagasabb színvonalat és stílusban egyedi szolgáltatást tudjak nyújtani Nektek.

Ilyen esküvő fotózást szeretnél?

Mi is emberek vagyunk, írj nekünk, kérdezz bátran!
error: Tetszik?! Kérd el!

Pin It on Pinterest